Loading...

Katalog / Broshurë


Kur jeni midis cilësisë dhe sasisë kë do te zgjidhnit?

Ne besojmë se në rrugën e kesaj zgjedhjeje ecim në të njëjtin hap, pra CILËSI. Me cilësinë vjen dhe një kosto efektive që ju mund të zgjidhni ta investoni në një kanal tjetër komunikimi për biznesin apo sipërmarrjen tuaj. Thjeshtoni rrethanat dhe ju do të jeni fituesit. Kush nuk do të donte një katalog apo broshurë përherë të përditësuar?
OVO ju ofron një variacion tepër interesant prezantimesh nëpërmjet një QR Code, duke filluar nga ato të personalizuarat e deri tek ato abstraktet. Ne zyre, ne dosje, udhetime apo kudo që keni një hapesirë të vogël mund të merrni gjithmonë me vete katalogun ose broshurën tuaj.

Nuk ka nevojë për të shkarkuar programe apo shpërdoruar letër kur mund të aksesoni prej kamerës tuaj të telefonit QR Code me prezantimin tuaj rreth kompanisë, shërbimeve, produkteve, inovacionit dhe cdo sektor që dëshironi ta bëni më të prekshem për këdo rreth jush.

Provo tani

Lini email tuaj më poshtë dhe ne do tju dërgojmë demon tuaj.

Shërbime të tjera