Loading...

Rreth Nesh

OVO Scan është kryefjala e informimit dixhital në mënyrën me eficente dhe optimale të mundshme duke ju thjeshtuar procesin kërkimor dhe avantazhuar kohën tuaj. Platforma OVO ofron shërbimin e shpejtë informativ nëpërmjet skanimit të QR code i cili vjen në forma të ndryshme sipas kërkesave tuaja. Duke pasur në mendje këto fusha biznesi, bare, restorante dhe fushën e eksportit ndërtuam këtë platformë e cila përpos informimit ofron dhe opsione të tjera të personalizuara. Në thelb të zgjedhjes sonë optimale qëndrojnë informacioni dhe shitja.

about-bg

Cdo biznes, kompani, brand apo individ mund ta gjejë veten në këtë shërbim qoftë në prezantimin e një katalogu nëpërmjet vetëm një QR Code apo krijimin e një karte biznesi e cila përmban QR Code me CV tuaj, web faqen personale, portofolio apo cdo ide tjetër që do të vijë me kohën.