Loading...

Bar / Restorant


Cfarë është më mirë se një menu që konsumohet? Një menu dixhitale, sigurisht.

Po më mire sesa 5 menu fizike? – Një QR code, padyshim. OVO është një platformë dixhitale e cila ecën paralelisht me cdo metodë tradicionale, duke përmirësuar dhe lehtësuar aksesimin e cdo metode që ju jeni duke përdorur momentalisht.

Pse duhet të zgjidhni OVO për barin apo restorantin tuaj?

Sepse me ndryshimet dhe evolucionin e këtyre muajve ne e dimë që ju nevojtet saktësisht një menu online. OVO prezanton menunë tuaj të personalizuar në fonte, ngjyra, design dhe logo ku ju mund te përditësoni lehtësisht ose fshihni përkohesisht produkte sipas ndryshimeve tuaja në menu. Përpos menusë shfletuese informuese ne ofrojmë opsionin e porosisë.

Porosi re 1

Porosia do të shfaqet në ekranin e kompjuterit shoqëruar me numrin e tavolinës dhe emrin e kamarierit përkates që duhet ti sherbejë. QR code ofron opsionin e porosise vetëm në momentin që klientët janë në barin apo restorantin tuaj, në të kundërt ata munden vetëm të shfletojnë. Në këtë mënyrë eleminojmë të gjitha gabimet e mundshme dhe evitojmë porositë e rreme.

Demo

Provo tani

Lini email tuaj më poshtë dhe ne do tju dërgojmë demon tuaj.

Shërbime të tjera