Loading...

Shërbim i shpejtë

informues

Provo tani

Miqësor me

mjedisin

Provo tani

I fuqizuar nga

teknologjia

Provo tani

I lehtë në përdorim


  1. Akses 24/7 pa patur nevojë të shkarkoni aplikacion apo ndërtoni website.
  2. Përditësoni informacionin lehtësisht nëpërmjet panelit të administrimit.
  3. Mirëmbajtje dhe asistencë 365 ditë të vitit.

I shpejtë, në kohë reale


  1. Restorant - Aksesoni menu-në për të dhënë porosinë tuaj.
  2. Eksport - Skanoni QR Code për t'u informuar rreth përmbajtjes së paletës.
  3. Katalog - Një tur virtual në pak sekonda në kompaninë tuaj, kudo dhe kurdo.

Ekonomik dhe miqësor me mjedisin


  1. Kontribuon për të zvogëluar konsumin e letrës.
  2. Paguaj një herë, merr përfitime cdo muaj.
  3. Paguaj një herë, merr shërbime cdo javë.
  4. Paguaj një herë, azhornohu cdo ditë.

Shërbimet


Njihuni me shërbimet e OVOs duke klikuar në secilën prej tabelave në të djathtë. Cdo shërbim ka shpjegimin përkatës dhe demostrimin grafik. Jeni gati për një eksperiencë ndryshe?

export bar catalog
export bar catalog

Pikat tona të forta


risi
Risi
easy
I lehtë në përdorim
24/7
24/7 Online
friendly
Miqësor me mjedisin

Provo tani

Lini email tuaj më poshtë dhe ne do tju dërgojmë demon tuaj.